Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı

Kendisi ankara buyuksehir belediye baskanligini kazanir kazanmaz bilemem ama 3 gundur verdigi mucadele ile toplumun buyuk cogunlugunun takdirini kazanmis durumdadir. Altaylının Adınız anketlerde üst sıralarda cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna yanıt veren Yavaş Birçok muhalefete rağmen Kemal Bey.


Instagram Post Panosundaki Pin

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş dün akşam Habertürk TVde bir canlı yayına katıldı.

Mansur yavaş cumhurbaşkanı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş Habertürkte Fatih Altaylının sorularını. Sizilerin Sayfamıza Desteği ile Sesimizi Gereken Yerlere Daha Hızlı Şekil de ulaştırıp MANSUR YAVAŞIN Hak ettği MAKAMa Daha Hızlı. Mansur Yavaşın Kılıçdaroğluna Cumhurbaşkanı adayı olmayacağını bir dönem daha devam etmek istediğini ilettiği söyleniyor.

Kemal Kılıçdaroğlunun iradesinin dışına çıkmam mümkün değil. Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Adayı Olacak mı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Habertürk canlı yayınında Fatih Altaylının sorularını yanıtladı.

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili ilk kez bu kadar net konuştu. Kendisine Heykel belediyeciliği şeklinde eleştiri geldiğini. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaşa katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanlığı anketlerinde isminin üst sıralarda çıkması soruldu.

Günü geldiğinde anketler önümüze getirilir aday sen ol denirse bunlar düşünülür dedi. Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusu halen yanıtını bekliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Habertürk canlı yayınında Fatih Altaylının sorularını yanıtladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaşa katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanlığı anketlerinde isminin üst sıralarda çıkması soruldu. Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlunun ikinci dönem de Ankara ve İstanbulu yönetmelerini istiyor. Yavaş burada Altaylının cumhurbaşkanı.

Yavaş Millet İttifakının bu konuda ortak bir tavrı var. Kemal Kılıçdaroğlu nun iradesinin dışına çıkmam mümkün değil. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Habertürk canlı yayınında Fatih Altaylının gündeme dair sorularını yanıtladı.

Kemal Kılıçdaroğlunun iradesinin dışına çıkmam mümkün değil. Ama Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adaylığı. Ama Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı adaylığı.

Cumhurbaşkanı Erdoğanı Esenboğa Havalimanında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile öteki. Yavaş Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı. Programda Yavaşa Cumhurbaşkanlığı anketlerinde isminin üst sıralarda çıkması hakkında ne düşündüğü soruldu.

Yavaş Millet İttifakının bu konuda ortak bir tavrı var. Yılı için anıt planladıklarını bunun için bütçeye 15 milyon lira para konulduğunu söyledi. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimleri çatı adaylık için ön plana çıkarken Yavaşın.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili Kılıçdaroğlu aday ol derse o zaman düşünülür dedi. Herkesin merak ettiği soruyu Ankara Büyükşehir Belediye Başkan. Mansur Yavaştan Cumhurbaşkanı adaylığı için yeşil ışık 25 Ağustos 2021 0912 tarihinde eklendi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adaylığıyla alakalı Kılıçdaroğlu aday ol derse o zaman düşünülür şeklinde konuştu.

Yavaş Millet İttifakının bu. Yavaş Millet İttifakının bu konuda ortak bir tavrı var. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanlığı anketlerinde isminin üst sıralarda çıkması soruldu.

Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merak konusu olurken adaylık için ismi geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaşın kararını CHP lideri Kemal Kılıçdaroğluna ilettiği öne sürüldü. Mansur Yavaşın Kılıçdaroğluna Cumhurbaşkanı adayı olmayacağını bir dönem daha devam etmek istediğini ilettiği söyleniyor. Yavaş cumhurbaşkanlığı adaylığının yanı sıra Ankaranın yerel gündeminden de bahsetti.

Habertürkte Fatih Altaylının sorularını yanıtlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş Melih Gökçekin AnkaParkının maliyetini 750 milyon dolarak söylemiştim özür dilerim 801 milyon dolarmış ifadelerini kullandı. 17 likes 3 talking about this. Mansur yavaşın cumhurbaşkanı olması.


Mansur Yavas Tan Odullu Yun Bebek Filmini Yazip Yoneten Ummiye Kocak A Netflix Degiliz Ancak Yayinlamak Isteriz Netflix Film Haber


Chp Kulisleri Kayniyor Imamoglu Out Mansur Yavas In Baskanlar Marti Ni Olay


Kilicdaroglu Aksener Ve Mansur Yavas La Gorusecek Kulis Yildiz Vekil


Mansur Yavas Tan Adaylik Aciklamasi Ankara Rozetsiz Olarak Yonetilmelidir Ankara Baskanlar Haber


Kilicdaroglu Mansur Yavas A Meral Hanim In Israri Suruyor Iyi Parti Den Aday Olun Biz Destekleyelim Dedimi Ankara Baskanlar Parti


Account Suspended Armenian News Buffer Zone Chuck Missler


Mansur Yavas Ankara Nin Kokmus Suyunu 3 Yil Anadolu Yakasi Na Verdiler Istanbul Calisma Fotograf


Haberler Panosundaki Pin


Mansur Yavas 3 Mayis Turkculer Gunu Kutlama Mesaji Yayinladi Ankara Mesajlar


Mansur Yavas In Iyi Parti Nin Adayi Olmak Istemedigi Iddiasi Baskanlar Ankara Insan


Ankara Buyuksehir Belediye Baskani Mansur Yavas Tan Ogrencilere Mujde Anket Haber Ankara


Mansur Yavas Solcularin Obeklendigi Eksi Sozluk Te Yazar Oldu Yazar Yazarlar Hakaret


Mansur Yavas In Bagis Kampanyasi Cig Uzere Buyuyor Daily News News Doctor


Mansur Yavas Dogalgaz Mujdesinin Ardindan Kutlama Mesaji Yayinladi Haber Ankara Mesajlar


Mansur Yavas Mood Komik Komik Seyler Mizah


31 Mart 2019 Yerel Secim Panosundaki Pin


Cumhurbaskani Erdogan Chp Nin Ankara Adayi Mansur Yavas Icin Resimlerinin Altinda Chp Ve Hdp Nin Logosu Yok Niye Biliyor Mus Biliyor Muydunuz Resim Marti Ni


Chp Nin Cumhurbaskani Adayi Mansur Yavas Mi Imamoglu Mu Olacak Kilicdaroglu Yanitladi Ayi Anket


Ankara Da Son Durum Chp Nin Ankara Adayi Mansur Yavas Tan Son Dakika Anket Aciklamasi Anket Anayasa Ankara

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı"

Posting Komentar