Konyaspor Transfer Haberleri 2021

Fenerbahçede kadro dışı bırakılan Mame Thiamın yeni adresi netleşiyor. 29 Haziran 2021 Salı 2055.


Gunun Transfer Gelismeleri In 2021 Mobile Boarding Pass Casino

Konyaspor Transfer Haberleri Son Dakika 25 Ocak 2021 İlk Yayınlanma.

Konyaspor transfer haberleri 2021. Konyaspor kulübünün aldığı sattığı veya kiraladığı tüm futbolcuları bu listede görüntüleyebilmeniz mümkünSitemizde yer alan bilgilere göre Konyaspor en son 2172021. Konyaspor Fenerbahçeli Mame Thiamın transferinde anlaşmaya çok yakın. Konyaspor futbol takımının 2021-2022 transfer döneminde resmi olarak gerçekleşen tüm transferlerini aşağıdaki listede bulabilirsiniz.

Konyaspor Sekidikayı transfer etmek istiyor Takıma geldiği günden bu yana bir türlü bekleneni veremeyen Jesse Sekidikanın. Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor iç transferde Alper Uludağ ve Eray Birniçan ile sözleşme yenilerken dış transferde 1922 Konyaspordan Ekrem Kayılıbal ile Altınordudan Oğulcan Ülgünü renklerine bağladı. Konyaspor transferleri hakkında en doğru haberleri tamamen doğru.

Sezon başı Konyaspor yapan transfer sayısı. Yeni sezona Giresunspor galibiyetiyle başlayan Galatasarayda transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Sırada tamamlayan Konyasporda transfer görüşmeleri hız.

25 Oca 2021 - 0051. Konyaspor transfer haberleri Konyaspor kiminle anlaştı kimi transfer etti. Fenerbahçede teknik direktör Vitor Pereiranın kadroda düşünmediği isimlerden Mame Thiam Süper Lig ekiplerinden Konyaspora transfer oluyor.

Konyaspor Soner Dikmeni transfer etti. Son dakika Fenerbahçe haberleri. Konyaspor transfer haberleri ile gündemi buradan okuyabilir bugün itibariyle takıma yeni katılan isimleri ve mevkilerini kaleci golcü forvet defans gibi öğrenip yeni 2020-2021 sezonu takım kadrosu hakkında.

Konya ekibi İttifak Holding Konyasporun 2021-22 sezonu yaz transferlerindeki söylentide olan oyuncuları açıklamaya çalıştım. Konyasporun uzman ve duayen ekibi 2020 2021 sezonu için Konyaspor transfer listesi Twitterda gündem olan isimleri en yakın ve en gerçek bilgileri sürekli ve düzenli olarak elde edebilirsiniz. Yeni Meram sitesinin haberine göre forvet için yabancı ve yerli isimlerle temasta olan yeşil-beyazlı temsilcimiz bu mevki için çok aceleci olmayacak.

25 Oca 2021 - 0051 Son Güncelleme. Son dakika transfer haberleri. Konyaspor Haberleri 2021 - Son Dakika KonyasporTransfer Gündemi ve Güncel Spor Gelişmeleri Deplasmanda 197 gündür yenilmeyen Trabzonspor Konyaspora konuk olacak Soner Dikmen Konyaspora imzayı attı Konyasporun yeni transferi Serdar Gürler.

Serdar Gürlerden Konyaspor taraftarına mesaj. Konyaspor transfer haberleri transfer listesiyle ilgili bilgileri ve son dakika Konyaspor transfer bilgilerini bulabileceğiniz Konyaspor transfer sayfası. Süper Lige deplasmanda aldığı 1-0lık Sivasspor galibiyetiyle başlayan Konyaspor transfer çalışmalarını da.

Konyaspor haberleri sayfasında Konyaspor takımı ile ilgili son dakika gelişmeleri güncel transfer haberleri maç yorumları ve futbolcular ile ilgili haberler yer almaktadır. Konyasporda Hedef Emrah Başsan Konyasporda dış transfer çalışmaları da aralıksız sürüyor. Ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından 28 yaşındaki Senegalli golcü imzayı atacak.

Süper Lig ekiplerinden Konyasporun golcü oyuncu için sarı-lacivertli kulüple anlaşmaya yakın olduğu bildirilirken transferin önündeki tek engelin Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasındaki bir madde olduğu ifade edildi. Konyaspor Haberleri Giriş Tarihi. 17 Ağustos 2021 Salı 1217 Son Güncelleme.

22082021 - 1231 Son Güncellenme. Kanat transferi için de arayışlarını sürdüren Anadolu Kartalının Erzurumspora veda eden Emrah Başsan ile yaptığı görüşmelerde belli bir noktaya. Bu ve diğer takımların da video.

Son dakika transfer haberleri. Piyasa Değeri Bonservis Mevki Eski kulübü Transfer dönemi Konyaspor - Transferler 2122 Transfermarkt Sayfayı kullanmak için. Transfer haberleri kategorisi üzerinden yaz transfer sezonu ile birlikte ara transfer ikinci transfer döneminde gerçekleşen en güncel transfer gelişmelerini takip edebilirsiniz.

Fransadan Julian Draxler iddiası Son dakika transfer haberi. Kadrosuna kaliteli bir kanat oyuncusu katmak isteyen sarı-kırmızılılar için Fransız basınından flaş bir iddia geldi. 19 Ağustos 2021 Perşembe 1437 Son.

Son dakika transfer haberleri. Geçtiğimiz yılı Süper Ligi 50 puanlar 11. Mame Thiam Konyaspor yolunda.

Üstelik sadece 2021-2022 sezonu transferlerini değil daha önceki transfer dönemlerinde yapmış olduğu transferleri de yine bu listede bulabilirsiniz.


Nwmtq0q6awtkem


Nwmtq0q6awtkem


4diniyz0a8lirm


Italyan Oyuncu Konyaspor A Dogru 1 Temmuz Konyaspor Transfer Haberleri Tum Spor Haber


Nwmtq0q6awtkem


Konyaspor A Gol Makinesi Fotomac


Konyaspor Nafican Yardimci Yi Transfer Etti Atiker Konyaspor Haberleri Super Lig


Konyaspor Transfer Haberleri Son Dakika Konyaspor Transfer Listesi Sporx


Vsz1jeyferm9fm


Niyibymrxl Y3m


Yetenekli Orta Saha Konyaspor Da Son Dakika Konyaspor Transfer Haberleri Tum Spor Haber


Iqencv3wa5p7pm


Rygex6vdh6d6gm


Nwmtq0q6awtkem


Xquhskmk4tainm


Konyaspor Haberleri Son Dakika Yeni Konyaspor Gelismeleri


Nwmtq0q6awtkem


Italyan Oyuncu Konyaspor A Dogru 1 Temmuz Konyaspor Transfer Haberleri Tum Spor Haber


Srayhba2lz9bhm

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Konyaspor Transfer Haberleri 2021"

Posting Komentar